Blogger Layouts

Tuesday, 29 November 2011

BEN ASHAARI masukkan blog ANA HURIYA dalam entry nye..hee.

Assalamualaikum


First, dalam kepala Ana, Ana ingat blogger yang otai or femes tidak akan layan sgt blogger baru cam Ana ni..But now, Ana kena ubah fikiran dah. klik SINI.mane tahu nanti rezeki blogger baharu yang lain pula akan di promote oleh Ben ASHAARI...hee..rasa lucu, plus malu la pula...hee..
print screen.buat kenangan.hee


Ana nak cerita cmner Ana boleh tahu tentang blogger BEN ASHAARI ni..:

long time ago..hee..Ana tgk kawan Ana suke berblog..then Ana tgk,ramai follower die..sedangkan dia baru jer buat tak sampai sebulan.., dia gtaw, blognya diperkenalkan oleh BEN ASHAARI..BEN ASHAARI??siapa tu??Ana tanya kawan Ana..then, dia cakap blogger femes.ringkas dan padat jawapannya.

Sebab tu mula2 Ana buat blog ni, antara org yang terawal Ana google ialah BEN ASHAARI..bile terokai blognya..Ohh..inilah orgnya...=)hee..


Sekiaannn..taaa...=)


p/s:Ana akan follow balik mereka yang follow Ana..terima kasih sudi sokong Ana..Kita saling membantu yea..=)












40 comments:

akatsuke said...

Salam, ana...buatla chatbox...kn sng kalo org na chat or msg...hehe.skdr cdgn...camat berblog n jd kwn blog...=)

numahuriya said...

akatsuke:Waalaikumussalam..terima kasih banyak2 sebab ajar budak baharu nak belajar ni=)hihihi..umm.InsyaAllah..Ana hargai sangat2 cadangan tersebut....=)selamat jadi kawan blog juga..=)

SpeakerSekolah said...

Bertuah kmu ana,bro ben tu..moga brjaya dlam dunia blog dan mudah jngan putus ase..satu lg ni..word verification kat komen tlun remove,nanti takde orng nk komen entri kamu..

numahuriya said...

Speaker Sekolah:ooohh..terima kasih beritahu...=)sepantas kilat Ana remove..=)hee..Terimakasih sudi kunjung blog ana ni dan beri komen=)

Hardy_Hunt2 said...

bertuah kamu sbb di'introduce'kan oleh bro ben...kena gunakn peluang sebaik2nya....gud luck (^__^)

1st time visit dr tekok beriuh

SMILEY said...

hai..untung dia..semoga berjaya dlm dunia blog!!!
pink..pink..sama ! hehehehe...

Aisy Nasiha said...

hai ana..slmt berblog..tls entry yg menarik selalu k, nati berduyun2 tmbh pengikut nati ....

Aku Mad said...

salam kenal dtg dr blog abg ben :)

syaiful said...

tahniah ana huriya..sebab direview oleh bang ben...datang la ziarah blog saya kalau ada kelapangan....teruskan blogging ke jalan kebaikan...ma'as salamah ^_^

[actually saya lama da blogging,tapi baru nak dapat rentak setelah sekian lama]

syaiful said...

o ye ana huriya,ada cadangan,kalau boleh,cuba tukar comment box no dalam bntuk popup,snang orang nak komen tnpe perlu tgok page ni direload balik,caranya:

dashboard>settings>comments>find"popup windows"-tick that>save setting>done

senang kan?? ^_^

sekadar mencadang

mas saari said...

salam perkenalan dari blog Ben...
tahniah terpilih blogger pilihan!
happy blogging ye..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kunjungan balas dr atie..makasih brkunjung & follow yer.
Blog yg sgt sweeeeeeettt jer..

Tentang Kita said...

bertuahnyer, blogger otai promote blog adik...semoga happy berblogging :-)

Miss Xyz said...

tahniah! truskn berblog okey? ;D

TheMuks [SCC] said...

Salam kenal ! SCC dtg dari blog BA :)) Tahniah awak ~

numahuriya said...
This comment has been removed by the author.
numahuriya said...

Smiley:hype!!!pink!pink!!=)))terima kasih sudi berkunjung ke blog Ana..hee..

numahuriya said...

Aisy:hye2 akak!!terima kasih atas cadangan tersebut=)selamat jadi kawan blog=)

numahuriya said...

Syaiful:terima kasih sgt2 atas cadangan tersebut..Ana da setting seperti yang disarankan..
thnks again...

syaiful said...

haa...macam tu laaa ^_^

numahuriya said...

Aku MAd:terima kasih sudi berkunjung ke sini...

numahuriya said...

Mas: Kak mas terima kasih sudi berkunjung ke blog ini..=)Ana hargai sgt2...

numahuriya said...

azatiesyg:Terima kasih sudi berkunjung ke blog ini..Ana hargai sgt2=)))

numahuriya said...

Tentang Kita:Terima kasih sudi berkunjung ke blog ini..Ana hargai sgt2=)))

numahuriya said...

Miss XYZ:Terima kasih sudi berkunjung ke blog Ana..Ana hargai sgt2=)))

numahuriya said...

SCC:Tenkiu very muuuuuuuchhh!!Ana hargai sgt2=)

minah senget said...

salam..wah menarik la blog awak....memang patot abg ben promote...heheh
:)

SpeakerSekolah said...

ana huriya...anda telah di tag

http://speakersekolah.blogspot.com/2011/11/contest-my-collection-by-cik-duyung.html

jom join...hehe

akatsuke said...

Salam ana, na x kalo sy tawarkan ana utk buat header blog ana? free je...sje je na tambah komuniti blog sy, hehe.tp sy xdela reti sgt design2 nie, tp kalo ana sudi, ana jd guest pertama sy...=)

numahuriya said...

akatsuke:waalaikumuslm...ish cam segan lah pula ana nak terima tawaran ni...dan segan pula utk menolak=)umm..keputusannya?baiklah..ana terima..hee.terima kasih banyak2.=).kenapa yer ana tak boleh nak link kat blog awk?

akatsuke said...

nie 2 contoh blog yg sy sendiri bt header die...http://duitvideo.blogspot.com & http://genggelap.blogspot.com ...

akatsuke said...

nti bole la tinggal kn komen di mana2 chatbox pd blog yg sy berikan di atas utk proses perekaan HEADER, sila nyatakan saiz, tema, atau apa2 shj berkaitan dgn HEADER yg mahu direka...TQ =)sori ayt berterabur, sy pon xphm...huhu

FarhanahAdzlan said...

gud lak dalam dunia blogging ok=)
blogging ni bukan sekadar folow saya saya folow balik..Biar la sebab mereka suka dengan entri kita dan kompem lepas tu die akan jd pembaca setia blog kita..

Sentiasa update blog dengan pelbagai jenis entri yang menarik dan ping entri blog di bnyak tempat ye=)

nasha sanza said...

salam..dah foolow balik dear..betul tu..sesama tolong..

numahuriya said...

Hardy_hunt2:terima kasih sudi berkunjung ke sini.

numahuriya said...

akatsuke:InsyaAllah..

numahuriya said...

FarhanahAdzlan..Terima kasih..matangnya adik ni bercakap=)apa2 pun terima kasih sudi berkunjung ke sini..=)

numahuriya said...

nasha sanza:waalaikumuslm..tq deaaaaaaarr....=)

numahuriya said...

akatsuke:Ana confuse la..which blogs Ana nak tgl komen..huhu..

akatsuke said...

ana: mana2 pon bole, x kesah, masukkan skali detail2 header yg na direka. cth:tema,saiz,warna,tulisan,apa yg na ditulis,dll jika ada...=)